uw ervaring

testimonial

 

Deel uw ervaring met mijn diensten om mij hiervan te laten leren en anderen te inspireren!

Testimonial

Ik hecht zeer veel waarde aan de ervaringen van mijn klanten, zij staan bij mij immers voorop! 

Via het formulier kan u dan ook een testimonial insturen over uw ervaring met mijn diensten. Deze plaats ik dan met goedkeuring op de website, zodat  uw testimonial anderen weer kan helpen!

 

S. KAMALIZADEH

“Sinds kort ben ik een nieuwe klant van Coin Counter en ik ben echt helemaal tevreden!

Al binnen een paar dagen is er heel veel geregeld, dat is onwijs prettig. Ik zou Coin Counter zeker aanraden!”

p. jumelet

“Ik kon mijn boekhouding maar lastig in orde krijgen, maar dankzij Sandra is dat weer helemaal goed gekomen. Echt een aanrader!”

n. korsten

“Altijd fijn als Sandra mijn belasting aanvraag weer heeft gedaan. Zo weet ik dat alles goed is ingevuld en dat er niks wordt vergeten. Ook kan ik bij Sandra met al mijn financiële vragen terecht. Ik ben echt zeer tevreden!

Iris Mulder

Lieve Sandra,

Ik kan weer ademhalen en mijn partner weer rustig slapen. Wat Heb je mij goed en geduldig geholpen!

Zonder enig verstand van boekhouden, is het met jouw hulp toch gelukt mijn boekhouding in orde te krijgen en de btw aangifte optijd te versturen.

Ik kan Coin Counter aanraden aan iedereen die de boekhouding een lastige opgave vind. Ik kom bij moeilijkheden graag bj je terug!

 

Dankjewel 🙂

C. de Leeuw van weenen

“Sandra is een lieve, leuke vrouw.
Ze is rustig en behulpzaam en zorgt ervoor dat alles netjes voor je wordt ingevuld.
Coin Counter is echt een aanrader als je zelf niet zo goed bent in papierwerk!”

C. koopmans

“Sandra is duidelijk betrouwbaar en gemotiveerd. Zij ondersteunt mij elk jaar weer met alle belasting aangiftes en ik ben nog steeds zeer tevreden! Het geeft mij heel veel rust. Als ik vragen heb over administratieve of financiële zaken kan ik altijd bij Sandra terecht en helpt ze mij snel, ik krijg altijd een duidelijke terugkoppeling!”

S. Mostowfi

“Mevrouw van Leijden heeft jaren, naar volle tevredenheid, voor ons creditmanagement bureau gewerkt als boekhoudster. Zij verzorgde voor ons de complete boekhouding, de jaarcijfers en jaarrekeningen.
Ook regelde zij de fiscale aangiften. Wij hebben mevrouw van Leijden niet alleen ervaren als een kundige, geduldige en betrouwbare collega, maar ook fijn in de omgang en erg meedenkend in de bedrijfsvoering!”

J. Baan

“Coin counter is heel persoonlijk dat is prettig! Een heel fijne samenwerking voor nu en in de toekomst!”

d. friederich

“Sandra is een hele lieve vrouw. Ze is erg netjes, behulpzaam en maakt alles altijd tip top in orde! Zeker een aanrader dus. Ik maak al een lange tijd gebruik van de diensten en zal voorlopig niet stoppen!”

e. de lege

“Ik zie elk jaar weer een beetje op tegen de belastingaangifte, maar Sandra sleept me erdoorheen; echt een topper!”

Lara briozzo

 Ik ervaar Sandra als een serieuze, nauwkeurige en betrouwbare professional. Dit is precies wat ik nodig had om mij als ondernemer te ondersteunen in mijn bedrijf.

Ik kan me focussen op mijn core business doordat ik weet dat Sandra oog heeft voor de nodige administratie en fiscale zaken.

testimonial plaatsen

8 + 2 =

 Sandra van leijden

06 44 64 49 50

info@coin-counter.nl