Onze diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

 

Ontdek alle mogelijkheden die Coin Counter uw bedrijf te bieden heeft om vooruit te komen.

Diensten

ik bied bij Coin Counter vanuit Rotterdam een grote verscheidenheid aan diensten aan om mijn klanten te helpen met hun administratie. Hiernaast bied ik ook losse diensten aan om mijn werkveld zo breed mogelijk te maken. 

j

Advies nodig bij uw boekhouding?

uw eigen boekhouding doen. Maar toch wat twijfel? Coin Counter is bereid om even samen een kijkje te nemen in uw boekhouding en indien nodig wat aanpassingen te maken zodat jou boekhouding tip top in orde is.

j

onderneming starten en hulp nodig?

U wilt graag een onderneming starten maar word geremd omdat u niet precies weet wat er allemaal moet gebeuren? Coin counter kan u bijstaan met het opstarten van u bedrijf.

j

Bezwaar maken bij de belastingdienst

Heeft u hulp nodig bij de bezwaar schriften naar de belastingdienst toe ook daar kan coin counter u ook bij helpen.

j

excel programma voor het urencriterium

Voor aftrekposten voor de inkomstenbelasting kom je alleen in aanmerking als je voldoet aan het urencriterium van 1225 uur per kalenderjaar. Voor het perfect registreren van al deze uren is het programma van Coin Counter ideaal.

jaarverslag opleveren

Het kan zijn dat u een jaarverslag moet aanleveren, dat wordt ook wel een bestuur verslag genoemd en bestaat uit het complete overzicht van een boekjaar. Hierbij gaat het niet alleen om de financiële verantwoording maar wordt er veel meer informatie gegeven over de werkzaamheden, doelstellingen en het personeel. 

Een jaarverslag is doorgaans een flink boekwerk en het financiële gedeelte bestaat doorgaans uit de jaarrekening en een overzicht van de totale kasstroom. De jaarverslagen worden ook geheel door Coin Counter voor u uit handen genomen!

Maand rapportage van de winst- en verliesrekening

Coin Counter biedt de mogelijkheid om de maandrapportage van de winst- en verliesrekening rekening op te stellen en ,indien gewenst, te bespreken en te monitoren zodat er iedere maand gekeken wordt of de kosten en opbrengsten nog wel in evenwicht zijn.

btw aangifte

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht om btw in rekening te brengen over de prestatie die hij verricht bij zijn klant, ongeacht of dit een andere ondernemer of particulier betreft.

Coin Counter helpt u door iedere maand of ieder kwartaal aan de Belastingdienst te rapporteren hoeveel btw u bij anderen in rekening hebt gebracht. Nu hoef u dat geld gelukkig niet volledig af te dragen. Meestal gaat daar nog een bedrag van af: de btw die u hebt betaald over u inkoopfacturen en bonnen.

Dit btw-bedrag mag u daarvan aftrekken. Het verschil tussen dit bedrag geef u aan en betaal u aan de Belastingdienst. Coin Counter zet dit allemaal op een rijtje en regelt dit voor u!

de jaarrekening

De jaarrekening is het financiële overzicht dat iedere onderneming jaarlijks moet opleveren. In deze jaarrekening staan alle gegevens over een bepaald boekjaar. Het is voor sommige bedrijven verplicht om deze jaarrekening in te sturen naar de Kamer van Koophandel. Doorgaans heb je twee soorten jaarrekeningen, een fiscale en een bedrijfseconomische.

Doorgaans bestaat een jaarrekening uit een balans met een winst- en verliesrekening. Ook de jaarrekening behoort tot de specialismen van Coin Counter, dus dit regelen wij voor u!

Inboeken van banken en loonjournaalposten, investeringen en afschrijvingen.

Indien gewenst verzorgt Coin Counter de algehele boekhouding. Dit betekent dat, indien aanwezig, ook de loonjournaalposten worden ingeboekt in het boekhoudsysteem. Hiernaast onderhouden wij ook de banken en de aanschaf van activa (zoals inventaris, auto’s huizen etcetera). Aangezien deze activa van de Belastingdienst boven de 450 euro niet rechtstreeks op de kosten geboekt mogen worden en op jaar basis moeten worden afgeschreven, wordt ook de afschrijving geboekt.

Particulieren belasting en/of administratie zaken

Bij Coin Counter kun u terecht voor het laten invullen van uw aangifte inkomstenbelasting en daaraan verwante formulieren. Als u uw aangifte inkomstenbelasting bij ons laat invullen, zorgen wij er uiteraard voor dat dit op de juiste manier wordt gedaan. 

Naast het invullen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het invullen van andere formulieren, zoals het aanvragen of wijzigen van de voorlopige teruggave, de zorg-, huur- en/of kinderopvangtoeslag, het kindgebonden budget of hulp bieden bij het op orde brengen of inzichtelijk maken van de privé-administratie.

Opstellen en verzenden van facturen

Veel ondernemers onderschatten de tijd die
komt kijken bij het verzenden en opstellen van facturen. Coin Counter biedt hierin de uitkomst door een eenvoudige app aan te bieden die je op je telefoon kan zetten en binnen 1 minuut een goedgekeurde factuur kan verzenden via email naar je klant. Vervolgens wordt deze automatisch naar het boekhoudsysteem van Coin Counter verzonden!

Inkomstenbelasting aangifte / Vennootschapsbelasting

Uiteraard kent iedere ondernemer de jaarlijkse belastingaangifte. Hoe deze belastingaangifte er precies uit ziet, is geheel afhankelijk van uw ondernemingsvorm. Al deze vormen van aangifte doen kunnen behoorlijk verschillen en kunnen behoorlijk wat tijd kosten. Gelukkig pakt Coin Counter dit voor u op!

Salarisadministratie

De salarisadministratie is vaak gecompliceerd door de vele regels en blijft het niet alleen bij het maken van een loonstrook. Hierom kan het een slimme keuze zijn om dit uit te besteden waardoor u meer tijd over houdt!

Van Coin Counter krijg u een overzicht aangeleverd van de salarisadministratie, wordt je personeel netjes op tijd betaald en heb je zekerheid over de correcte bedragen die besteed worden aan salaris.

Financieel advies

Iedereen heeft wel eens behoefte aan financieel advies. Zo makkelijk is het allemaal nog niet! Als u een bedrijf hebt is het dan ook wel prettig als u financieel advies kunt verkrijgen zodat u op de hoogte bent van fiscale voordelen en administratieve regels en wetgevingen.

Hierom ben u ook voor financieel advies van harte welkom bij Coin Counter. Wij zullen u helpen waar nodig en zo goed als wij kunnen!

Neem contact op

3 + 13 =

sandra van leijden

06 44 64 49 50

info@coin-counter.nl