Administratiekantoor Rotterdam

Hulp bij administratie van administratiekantoor in Rotterdam

Hulp nodig bij uw administratie? Met mijn administratiekantoor in Rotterdam zorg ik ervoor dat u geen stress meer heeft rondom deze zaken. Afhankelijk van uw wensen kan ik de administratie volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. Ook is het mogelijk om losse diensten af te nemen zodat ik zoveel mogelijk ZZP’ers en MBK’ers van dienst kan zijn! Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd om u als boekhouder uit Rotterdam Zuid vooruit te helpen. Dit doe ik onder andere door mee te denken over de plannen die u heeft voor uw onderneming. Zo onderzoeken we samen hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen zodat u meer omzet gaat krijgen. Daarnaast ben ik graag op zoek naar manieren hoe de boekhouding eenvoudiger kan. Zo heb ik bijvoorbeeld een Excel programma gemaakt waar u uw uren perfect in kan registreren. Meer weten over mijn administratiekantoor in Rotterdam? Volg mij dan ook via social media!

Administratiekantoor Rotterdam

Administratiekantoor in Rotterdam voor al uw vragen over de btw

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Rotterdam dat u ondersteuning kan bieden bij het doen van de Btw-aangifte? Iedere ondernemer is wettelijk verplicht om btw in rekening te brengen over de diensten die worden verricht bij de klant. Hierbij wordt er geen verschil gemaakt tussen ondernemer of particulier. Op dit gebied help ik u graag door iedere maand of ieder kwartaal aan de Belastingdienst te rapporteren hoeveel btw u bij anderen in rekening hebt gebracht. Het is natuurlijk niet zo dat u dit bedrag volledig hoeft af te dragen. De btw die u heeft betaald over uw inkoopfacturen en bonnen gaat nog van dit btw-bedrag af. Het verschil tussen dit bedrag geef ik voor u aan en betaalt u aan de Belastingdienst. Graag zet ik dit allemaal voor u op een rijtje en zorg ik ervoor dat dit perfect is geregeld! Meer weten over wat ik met mijn administratiekantoor in Rotterdam voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Administratiekantoor Rotterdam

Hulp bij de opstart van uw onderneming

Als startende ondernemer komen er veel zaken op u af. Wilt u graag een onderneming starten maar wordt u geremd doordat u niet precies weet wat er allemaal moet gebeuren? Met mijn administratiekantoor in Rotterdam sta ik u graag deskundig bij met de opstart van uw bedrijf. Samen bekijken wij elke zaken geregeld moeten worden en maken we een goede basis voor de boekhouding. Hierdoor is uw administratie vanaf het begin af aan helemaal in orde. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vraag direct een kennismakingsgesprek aan! Of bent u op zoek naar belastingadviseurs in Rotterdam? Daar kan ik u met mijn administratiekantoor in Rotterdam zeker mee van dienst zijn!